WIE ZIJN WIJ?

Sportspecialist Sunny Camp. Dé sportspecialist van Zeist

Gespecialiseerd in running, hockey, tennis, outdoor, voetbal, fitness, wintersport, ballet en zwemmen, en nog veel meer…

Sunny Camp staat bekend om zijn goede advies en de goede service. Wij blijven investeren in kennis en apparatuur om u zo nog beter van dienst te kunnen zijn. Zo kunt u bij ons terecht voor op maat gemaakte zooltjes, voet- en loopanalyses, advies voor aanschaf van een hockeystick of tennisracket of een skischoen op maat. Voor uw skionderhoud kunt u terecht in onze werkplaats en voor de hockeyers hebben we tegenwoordig een testbaan achter de winkel liggen.

Kortom: u krijgt bij ons een uitgebreid assortiment, deskundig advies, goede service en persoonlijke aandacht! Bij ons draait het om u!

Geschiedenis

Sportspecialist Sunny Camp, opgericht in 1955 is al ruim 65 jaar een begrip in Zeist en omstreken.

De gebroeders Greeven, Ben en Geert, begonnen in 1955 in de avonduren met de verhuur van tenten, naast een fulltime baan. In de achtertuin werden een paar bungalowtenten opgezet de dienden als showroom. In 1963 besloten de broers zich te vestigen in een winkel aan de Slotlaan 178, waar de basis werd gelegd voor een allround sportwinkel.

Uitbreiding

Door de jaren werd het assortiment steeds verder uitgebreid en zijn alle sportjaargetijden verenigd in één pand. Ook met de plaatselijke sportverenigingen werdengoede contacten opgebouwd door sponsoring en verkoop van verenigingskleding. Ben Greeven Sr. heeft zelf nooit in de winkel gestaan, maar schepte, door zijn idealisme en enthousiasme, wel de mogelijkheden voor zijn zoon Ben jr.

Ben jr.: “Sinds 1979 werk ik met veel enthousiasme in de winkel, mijn broers en zus zijn allemaal wat anders gaan doen. Na mijn studie psychologie heb ik allerlei ondernemers- en vakdiploma’s gehaald en sportspecialisaties gedaan. In mei 2005 zijn wij verhuisd naar een veel groter pand direct aan de overkant, aan de Slotlaan 177-179. Een ruimte drie keer zo groot met veel meer mogelijkheden om te professionaliseren op alle terreinen.

Variatie

We hebben in de kelder een aparte buitensportafdeling met het hele jaar door een groot assortiment aan kampeerartikelen, berg- en wandelschoenen en in de winter de skiafdeling. Daarnaast hebben we alles op het gebied van running, tennis, hockey, voetbal, tafeltennis, darts en jeu de boules. Ook voor ballet-, zwem-, fitness- en fietskleding kunt u bij ons terecht.

Sunny Camp heeft vijftien personeelsleden in dienst en Ben en zijn partner Ineke hebben de dagelijkse leiding over het bedrijf.

BENIEUWD NAAR DE NIEUWE LOOK VAN SPORTSPECIALIST SUNNY CAMP? BEKIJK HET HIER: https://www.sunnycamp.nl/2022/05/10/de-nieuwe-look-van-sportspecialist-sunny-camp/

Met sportieve groet,

Het Sunny Camp Team