WANDELSCHOENEN

Schoenen zijn één van de belangrijkste onderdelen van uw basisuitrusting. Bij Sportspecialist Sunny Camp hebben we een zeer ruim assortiment berg- en wandelschoenen.  Met onze kennis, ervaring en mogelijkheden zijn wij in staat u de juiste schoen met de juiste pasvorm te adviseren.

Denk bijvoorbeeld aan een schoen voor mensen met een Hallux Valgus. In 2013 introduceerde Hanwag als eerste een wandelschoen voor mensen die last hebben van een Hallux Valgus, oftewel een scheefstand van de grote teen ten gevolge van een vergroeiing in het teengewricht. Hanwag ontwikkelde hiervoor een speciale trekkingleest die precies op de plaats waar de “bobbel” zit meer ruimte biedt. Dit model, de Alta Bunion, werd hiervoor genomineerd en won gelijk op de Outdoor Award 2013.

Naast vele verschillende modellen, kunnen we de schoenen ook nog comfortabeler laten zitten en aanpassen met behulp van speciale inlegzolen. Naast goed zittende schoenen zijn goede wandelsokken ook belangrijk. De verschillende soorten wandelsokken worden hieronder verder toegelicht.

Kortom, Sportspecialist Sunny Camp heeft de geschikte berg- en/of wandelschoen voor zowel de kleine, grote, smalle als brede voeten.

Kom langs en laat u uitgebreid adviseren!

MERKEN

Fischer Vacuum 3D Foot Scan

Met deze nieuwe 3D-technologie kunnen we uw voet volledig scannen, analyseren en in beeld brengen. Met de verzamelde gegevens wordt er advies gemaakt wat voor u de beste wandelschoen is, deze kan dan virtueel gepast worden en zullen eventuele drukpunten direct zichtbaar worden.

Door de voet op deze wijze in beeld te brengen kunnen we mogelijke problemen tijdens het wandelen voorkomen.

Samen met onze kennis en ervaring kunnen we de best passende schoen voor u selecteren en kunt u daarna genieten van een heerlijke wandeling.

Hoe werkt de Fischer Vacuum 3D Foot Scan

De Fischer Vacuum 3D voetscan meet de volledige voet op diverse punten. Dit betekent dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de lengte, breedte en de hoogte van de voet, maar ook met de drukpunten rondom de voet.

stap 1: De technische sokken worden aangetrokken (afbeelding 1)
stap 2: neem plaats op de scanner
stap 3: De voet wordt volledig 3D gescand (afbeelding 2)
stap 4: Er komt een advies op het beeldscherm met evt zichtbare drukpunten (afbeelding 3)
stap 5: We gaan wandelschoenen passen
stap 6: Indien nodig kunnen we met zooltjes de schoenen nog optimaliseren.
stap 7: Klaar! Jouw wandelschoenen zijn klaar. Fijne vakantie!!!

Maak een afspraak!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

3-D Scan proces

Scan Analyse

Virtueel passen