WANDELSCHOENEN

Schoenen zijn één van de belangrijkste onderdelen van uw basisuitrusting. Bij Sportspecialist Sunny Camp hebben we een zeer ruim assortiment berg- en wandelschoenen.  Met onze kennis, ervaring en mogelijkheden zijn wij in staat u de juiste schoen met de juiste pasvorm te adviseren.

Denk bijvoorbeeld aan een schoen voor mensen met een Hallux Valgus. In 2013 introduceerde Hanwag als eerste een wandelschoen voor mensen die last hebben van een Hallux Valgus, oftewel een scheefstand van de grote teen ten gevolge van een vergroeiing in het teengewricht. Hanwag ontwikkelde hiervoor een speciale trekkingleest die precies op de plaats waar de “bobbel” zit meer ruimte biedt. Dit model, de Alta Bunion, werd hiervoor genomineerd en won gelijk op de Outdoor Award 2013.

Naast vele verschillende modellen, kunnen we de schoenen ook nog comfortabeler laten zitten en aanpassen met behulp van speciale inlegzolen. Naast goed zittende schoenen zijn goede wandelsokken ook belangrijk. De verschillende soorten wandelsokken worden hieronder verder toegelicht.

Kortom, Sportspecialist Sunny Camp heeft de geschikte berg- en/of wandelschoen voor zowel de kleine, grote, smalle als brede voeten.

Kom langs en laat u uitgebreid adviseren!

Sidas Feetbox 2D Foot Scan

Met deze nieuwe 2D-technologie kunnen we uw voet volledig scannen, analyseren en in beeld brengen. Bij de Feetbox scanner maakt de camera een 2D model van je voeten. Op basis van dit model wordt er een uitgebreide analyse gemaakt. Niet alleen worden de lengte en breedte van je voet en het soort voetboog gemeten, maar ook de druk- en aandachtspunten van je voeten. Aan de hand van deze analyse geeft de scanner je advies voor schoenen, inlegzolen en sokken die het beste bij jouw voeten passen. Want meten is weten.

Hoe werkt de Sidas Feetbox® Scanner

*       Om gebruik te maken van de scanner: trek je je schoenen en sokken uit
*       In slechts 5 seconden worden beide voeten tegelijk gescand.
*       Daarna volgt de uitgebreide analyse van de lengte en breedte maat. Tevens wordt de voetdruk gemeten en een advies gegeven voor de juiste inlegzooltjes.
*       Uiteraard kun je de betreffende producten daarna ‘in real life’ in de winkel passen, om zo het advies van de scanner te bevestigen.

Maak een afspraak!

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

2D scan proces

Scan analyse

Schoenen passen

MERKEN