SHOEFRESH


Shoefresh:
Dé oplossing voor natte, stinkende schoenen
Onze kleding, ondergoed en sokken doen we allemaal in de was. Maar met onze schoenen doen we niets?!

Je voeten zitten de hele dag warm afgesloten in je schoenen en produceren gemiddeld 250 ml. zweet per dag! Deze warme, vochtige omgeving is ideaal voor schimmels en bacteriën. Deze zorgen er voor dat schoenen gaan stinken en kunnen ook voetschimmel en kalknagels veroorzaken.

Met de Shoefresh kun je nu ook je schoenen reinigen én drogen, dus wassen zonder water.

• Verwijdert nare, muffe geuren uit stinkschoenen door middel van Active Oxygen technologie.SHOEFRESH
• Droogt vochtige schoenen van binnenuit met behulp van warme lucht.
• Gemakkelijk te gebruiken: zet je schoenen op de Shoefresh en het programma start automatisch.
• Geschikt voor alle soorten schoenen en laarzen, maar ook scheenbeschermers, handschoenen en helmen.

Prijs vanaf € 109,- | Kom naar de winkel!

Verfrissen in 2 stappen

Stap 1: reinigen
Shoefresh is de schoenverfrisser die reinigt én droogt. Het enige wat je moet doen is de schoenen op de houders plaatsen. Het programma start en stopt vervolgens automatisch en binnen een half uur zijn je schoenen fris en droog.

Stap 2: drogen
De schoenen worden gereinigd door middel van Active Oxygen technologie. Actieve zuurstof (ozon) pakt schimmels en bacteriën aan die de stank veroorzaken.

Tijdens de tweede stap droogt de Shoefresh de schoenen. Dit gebeurt van binnenuit, wat beter is voor het materiaal van de schoen dan het drogen op bijvoorbeeld de verwarming.

Aanbevolen door pedicures

In Nederland heeft naar schatting meer dan 30% van de bevolking last van voetschimmel (zwemmerseczeem) of kalknagels. Het is erg lastig om hier van af te komen: de kans is groot dat de infectie steeds weer terugkomt. Schoenen regelmatig reinigen en drogen met de Shoefresh kan helpen (her)besmetting vanuit de schoen te voorkomen. Inmiddels maken meer dan 2500 pedicures in Nederland en België gebruik van de Shoefresh. In het behandelplan voor cliënten met voetschimmel en kalknagels is de Shoefresh een onmisbare schakel geworden.

Shoefresh schoenverfrisser

Active Oxygen technologie

Met behulp van ozon worden nare geuren effectief verwijderd.

Warme lucht

Warme lucht zorgt er voor dat schoenen binnen een half uur weer helemaal droog zijn.

Krachtige ventilator

Blaast van binnenuit ozon en warme lucht door de gehele schoen.

Multi-functionele houders

Geschikt voor schoenen, laarzen, scheenbeschermers, helmen en handschoenen.

Infrarood sensoren

Zet je schoenen op de houders en het programma start automatisch.

Gemakkelijk menu
Gebruik de standaardinstellingen of stel de Shoefresh in naar eigen wens.

Ervaringen


De Schoefresh… een verademing
Na het trainen of een wedstrijd komen mijn kids vaak met natte, stinkende schoenen en scheenbeschermers thuis. Ik zette ze vaak onder de verwarming in de bijkeuken, of buiten zodat die lucht zich niet in mijn huis verspreidde. Mijn kinderen trainen 3x per week en het is bijna niet mogelijk de schoenen steeds weer droog te krijgen. Tot ik in aanraking kwam met Shoefresh… een verademing. Ik heb de Shoefresh in de garage gezet. Na het sporten zetten de kinderen nu zelf hun schoenen op de Shoefresh, zodat ze droog en geurloos zijn voordat de nieuwe training weer start.

Jitte Koper
Moeder, 2 hockeyende kinderen.

————–

Eindelijk geen voetproblemen meer

Ik kamp al jaren met voetproblemen: zweetvoeten, zweetgeur, stinkschoenen, voetschimmel, kalknagels enz. Als militair draag je de hele dag dezelfde schoenen. Na het sporten moeten we weer verder werken in dezelfde zweterige natte kisten. De Shoefresh werkt uitstekend: tijdens het douchen zet ik mijn schoenen op het apparaat en een half uur later zijn ze fris en droog! Heerlijk om ze vervolgens weer aan te trekken en de werkdag te vervolgen. Bij frequent gebruik merk ik dat de stank van mijn kisten sterk afneemt. De burger- en sportschoenen gaan ook op de Shoefresh, deze stinken na een behandeling zelfs helemaal niet meer.

Tycho Vermulst
Algemeen militair verpleegkundige

————–

De Shoefresh werkt echt fantastisch. Zowel het verfrissen als het drogen van de schoenen. We hebben het apparaat een vaste plaats gegeven in onze bijkeuken, vlak bij de twee schoenenrekken. Zodra de schoenen uit gaan zetten we ze direct op de Shoefresh, dit gaat inmiddels automatisch. De Shoefresh is ideaal voor mijn actieve gezin: de voetbalschoenen, scheenbeschermers, hardloopschoenen, sneakers en werkschoenen gaan er allemaal op!

Linda Brandjes
Hardlopende moeder, 2 voetballende kinderen