TENNIS

Tennis

Als tennisspecialist in Zeist hebben wij een zeer ruime collectie tennisrackets van onder andere Babolat, Dunlop, Head, Pacific, Wilson en Yonex. U kunt bij ons terecht voor een goed advies bij de aankoop van een racket. Tevens bieden wij u de mogelijkheid om het tennisracket eerst te testen voordat u de definitieve keuze maakt.
Daarbij hebben we diverse rackets in de aanbieding…vraag er naar!

Tennisschoenen

Naast de tennisrackets hebben we ook een ruim assortiment aan tennisschoenen van alle bekende merken en voor iedere ondergrond.

Tennis Kleding

Bij Sporthuis Sunny Camp voeren wij een uitgebreid assortiment shirts, polo’s, rokjes, shorts, trainingspakken en sokken.
Ook vind u bij ons zweetbandjes, haarbanden, petten en caps.

Tennis Bespanning

U kunt bij ons ook terecht voor een nieuwe bespanning. Door de ruime sortering snaren hebben wij voor iedere tennisser de juiste snaar. Wij hebben ook een zeer groot assortiment gripjes. Glad of met een ribbel, grof of fijn geperforeerd, synthetisch of leder wij hebben het allemaal. Kom langs, kies uw juiste soort en kleur en wij zetten de nieuwe grip er voor u op. Tevens hebben we ook de mogelijkheid om de gripmaat van uw racket aan te passen in hele en halve maten.

Kom bij ons langs en laat u uitgebreid adviseren.

Tennisballen

In principe zijn er twee grote groepen tennisballen: de gasgevulde (pressurized) en de drukloze (pressureless) ballen. Speciaal voor de kids vanaf 4 jaar is er een derde groep, dat zijn de Stage ballen.

De gasgevulde bal is de meest comfortabele tennisbal. Hij komt minder hard op het racket aan en ‘voelt’ dus ook zachter. Gasgevulde ballen zijn voor wedstrijden en toernooien de meest gebruikte ballen.

Kenmerkend voor een drukloze bal is de langere levensduur. In plaats van een gasdruk in de bal wordt bij een drukloze bal de rubber kern van de bal harder en/of dikker gemaakt. Het is om die reden dat een drukloze bal ook zwaarder aanvoelt. Om dezelfde reden stuit een drukloze bal iets sneller en iets hoger.

Stage ballen zijn speciaal voor de allerjongsten gemaakt. Het belangrijkste kenmerk is, dat de compressie (druk) in de bal is verlaagd. Door deze lagere druk wordt de stuit en de hoogte daarvan verlaagd en vertraagd. Hierdoor krijgen kids meer tijd om op de juiste manier op de juiste plek te gaan staan. Ook is er dan meer reactietijd. Kids kunnen dan rustig uithalen, doorzwaaien en retourneren.

TENNISBALLEN
TRETORN PLUS 3-TIN€ 11,99
TRETORN MICRO X 4-TIN€ 16, 95
DUNLOP FORT MAX TP 3-TIN€ 12,50
DUNLOP FORT MAX TP 3+1 (ACTIE)€ 14,99
DUNLOP FORT MAX TP 4-TIN€ 16,99
DUNLOP TP ATP 4-TIN€ 12,99
DUNLOP AUS. OPEN 4-TIN€ 10,99
DUNLOP STAGE 1 GREEN 3-TIN€ 7,50
DUNLOP STAGE 2 ORANGE 3-TIN€ 7,50
DUNLOP STAGE 3 RED per stuk€ 2,50
WILSON TRINITI 4-TIN€ 10,99
WILSON ROL. GARROS 4-TIN€ 10,99
PADELBALLEN
DROP SHOT TOURNAMENT 3-TIN€ 9,95
DUNLOP PRO PADEL 3-TIN€ 7,50
HEAD PADEL PRO S 3-TIN€ 7,50
TRETORN SERIE + PADEL 3-TIN€ 7,50
WILSON PADEL X 3-TIN€ 7,50

Sunny Camp is verbonden met de volgende Tennisverenigingen: