GEBITSBESCHERMING

Hockeybitje

Bij Sportspecialist Sunny Camp vindt u diverse soorten hockeybitjes. Van de merken Reece en Brabo hebben wij eenvoudige bitjes rond de 6 euro. Ook hebben we verschillende comfortabelere modellen die oplopen in prijs.

Daarnaast hebben wij ook beugels beschikbaar voor beugeldragende mensen.

‘Het dragen van een gebitsbeschermer bij de beoefening van risicovolle sporten werkt preventief om letsel aan (elementen van) het gebit en het zachte mondweefsel te voorkomen. En zo voorkomt u tevens de emotionele belasting en vaak hoge kosten dat letsel met zich meebrengt. Gebitsbeschermers zijn vanaf 1 augustus 2015 verplicht bij hockey. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden.’ (www.knhb.nl)

De Shock Doctor Gel Max gebitsbescherming is het paradepaardje van Shock Doctor. De Shock Doctor Gel Max staat bekend om zijn optimale bescherming en draagcomfort. Dankzij de Gel Max laag biedt het bitje een uitstekend draagcomfort. Tevens zorgt het exoskelet frame voor optimale bescherming. Deze harde rubber buitenkant biedt bescherming tegen stevige impact. Een Shock Doctor Gel Max kost €24,95.