Ruim aanbod Campingaz artikelen

Bekijk het ruime aanbod Campingaz artikelen bij ons in de winkel.

 

Zo hebben wij cartouches, cilinders, branders en koeltassen van Campingaz. Daarnaast kunt u ook uw lege cilinder inleveren en inruilen voor een volle. Zo hoeft u enkel het gas te betalen.

Campingaz Prijzen 2020  
901Cilinder vol€ 58,99
Gasvulling€ 19,99
904Cilinder vol€ 87,99
Gasvulling€ 26,99
907Cilinder vol€ 96,99
Gasvulling€ 33,99
Omruilen altijd inclusief dop!
Omruilen zonder dop € 5,00

Welkom terug Phoenix!

Verkoop Phoenix tenue bij Sunny Camp

Vanaf vrijdag 12 juni is het Phoenix tenue te koop bij Sportspecialist Sunny Camp. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Sportpaviljoen. Mede als gevolg van de Coronacrisis was het voor hen steeds lastiger om de Phoenixleden goed te kunnen blijven bedienen. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie dan ook diverse scenario’s bekeken en met verschillende partijen gesproken. Met de keuze voor Sunny Camp kiezen we er bewust voor om de lokale ondernemers in Zeist te blijven steunen.

Robert ’t Hart van de sponsorcommissie: ‘Na een eerlijk en open onderhandelingstraject zijn Phoenix en Sunny Camp weer nader tot elkaar gekomen en zijn er goede afspraken gemaakt. Iedereen weet bovendien dat Ben en zijn team een goede service bieden’.

Hieronder een brief van Sunny Camp:

Beste leden van hockeyvereniging Phoenix,

Het verheugt ons zeer dat wij in goed overleg met bestuur en sponsorcie van de vereniging een samenwerking met elkaar voor de komende jaren zijn aangegaan.

Dit houdt in dat Sportspecialist Sunny Camp per vrijdag 12 juni het Phoenix tenue in de zaak of via haar webshop verkoopt.

Hiermee stimuleren wij met elkaar het Lokaal Kopen.

Ps. In de Corona periode hebben wij achter de coulissen hard gewerkt en onze kledingdrukkerij vergroot, waarmee jullie nog beter en sneller met drukwerk geholpen kunnen worden.

Wees hartelijk welkom!

Het Sunny Camp team

Slotlaan 177-179

030-6916737

www.sunnycamp.nl

Kamperen in eigen tuin

Gelukkig kun je met dit heerlijke weer ook kamperen in eigen tuin.

Wij hebben drie tenten en campingstoelen uitgelicht. Daarnaast ontvang je 20% korting op alle tenten bij vertoning van deze kortingscoupon.

 

VAN TENTENVERHUURDER TOT SPORTZAAK

Het begon allemaal op 1 mei 1955 toen de vader en oom van Ben Greeven jr. besloten om naast hun reguliere baan tenten te gaan verhuren. De verhuur ging in 1955 van start vanuit het woonhuis van Geert en Tilly Greeven en verplaatste zich – wegens groot succes – in 1959 naar een loods in de achtertuin van het huis van Ben sr. en Tiny Greeven. Naast het verhuren van tenten hielden de broers zich ook steeds meer bezig met de verkoop van kampeerartikelen, wat er in 1965 toe leidde dat zij hun eerste winkel openden aan de Slotlaan in Zeist.

Nadat ook zoon Ben jr. in het bedrijf was gekomen, werd het assortiment uitgebreid met benodigdheden voor uiteenlopende takken van sport. Dat was mogelijk omdat Ben jr. een ware ‘sportomnivoor’ was, die in die tijd meerdere sporten naast elkaar beoefende. De zaken ontwikkelden zich dusdanig voorspoedig dat Sporthuis Sunny Camp in 1970 noodgedwongen moest verhuizen naar een groter winkelpand aan de Slotlaan waar de sport- en kampeerspeciaalzaak tot 1 mei 2005 gevestigd zou blijven.

Kort nadat Ben jr. en zijn partner Ineke van der Voort het bedrijf definitief van Ben’s ouders, oom en tante hadden overgenomen, stak Sunny Camp opnieuw de drukke Zeister winkelstraat over om daar een aanzienlijk groter pand in gebruik te nemen. Hier is het bedrijf op een strategisch goede locatie, in het hart van de gemeente, midden tussen ketenwinkels en speciaalzaken, sinds 2005 gevestigd.

Anno 2020 is Sunny Camp een sportspeciaalzaak in de meest ultieme vorm. De uitbreiding van het functionele assortiment met sportmode, waartoe menig collega-sportondernemer zich eind vorige eeuw heeft laten verleiden, is aan de Zeister sportwinkel vrijwel volledig voorbij gegaan. Ben: “Wat mij betreft is het aloude adagium ‘schoenmaker blijf bij je leest’ nog altijd een waarheid als een koe. We hebben ons door de jaren heen bewust geconcentreerd op de verkoop van functionele sportartikelen, -schoenen,
-kleding en –accessoires en daarnaast natuurlijk op kampeerartikelen. Daar heeft onze kracht altijd in gelegen. Ook hebben we door medische interesse veel artikelen die de gewone sportzaak niet heeft, zoals braces, compressiekousen en medische zolen.