RunningZeist loop

RunningZeist organiseert hardloopevenement op 20 september

 

RunningZeist organiseert de allereerste RunningZeist loop op zondag 20 september. Het belooft voor het hele gezin een leuke en uitdagende loop door het prachtige Zeisterbos te worden.

 

Speciaal voor kinderen (5 t/m 12 jaar) is er een run op het Bisonveld van 1 of 2 kilometer. Na afloop krijgt ieder kind een mooie medaille.

 

Voor de volwassenen bestaat de wedstrijdloop uit een parcours van 7 kilometer. Deze kan ook in estafettevorm (duo) gelopen worden.

 

Er is een groot luchtkussen voor de jeugd aanwezig en voorafgaand aan de run wordt er een leuke warming-up gegeven.

 

Datum: 20 september 2020

Locatie: start vanaf het Bisonveld (Woudenbergseweg 13, 3701 BA Zeist)

Starttijd kinderen (5 tot 12 jaar): 10.30 uur

Starttijd volwassenen: 11.00 uur

Kosten: 4 euro per deelnemer

 

Wil je je aanmelden voor de RunningZeist loop? Mail naar info@runningzeist.nl of bel met trainer Ab Reitz via 0647079051. Kijk voor meer informatie op onze website www.runningzeist.nl om meer te weten te komen over onze werkwijze en andere activiteiten.

 

Kom op en doe gezellig mee!

Z.S.V. Schaerweijde x The Indian Maharadja – TEAMACTIE

Schaerweijde teamactie

Dit seizoen loop jij, samen met je teamgenoten, in The Indian Maharadja.

  • Ontvang 25% korting op teamorders* hoodies, jackets, en trainingspakken.

 

*Teamorders zijn vanaf 8 personen.

 

Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2020 – www.sunnycamp.nl

 

SV Phoenix x The Indian Maharadja – TEAMACTIE

Phoenix teamactie

Dit seizoen loop jij, samen met je teamgenoten, in The Indian Maharadja.

  • Ontvang 15% korting op teamorders* clubtenue (thuisshirt+short/rokje+thuissokken)
  • Ontvang 15% korting op teamorders trainingspakken (broek + jack/hoodie)

 

*Teamorders zijn vanaf 10 personen – E8-, E6- en F6-tallen gelden ook als team

 

Deze aanbieding is geldig t/m 30 september 2020 – www.sunnycamp.nl

 

 

Verruimde openingstijden en druktemeter Sunny Camp

 

Om meer spreiding en ruimte te creëren, biedt Sunny Camp de komende maanden verruimde openingstijden aan.

Woensdag van 18.00-19.00 uur
Donderdag van 18.00-19.00 uur
Zaterdag van 17.00-18.00 uur

De extra openingstijden gelden van 20 augustus tot en met 30 september 2020.

Dus kom bijvoorbeeld met je teamgenoten voorafgaande aan je training langs en ontvang 5% korting op je gehele aankoop tijdens onze verruimde openingstijden.

 

Sportieve groet,

Sportspecialist Sunny Camp

Ruim aanbod Campingaz artikelen

Bekijk het ruime aanbod Campingaz artikelen bij ons in de winkel.

 

Zo hebben wij cartouches, cilinders, branders en koeltassen van Campingaz. Daarnaast kunt u ook uw lege cilinder inleveren en inruilen voor een volle. Zo hoeft u enkel het gas te betalen.

Campingaz Prijzen 2020  
901Cilinder vol€ 58,99
Gasvulling€ 19,99
904Cilinder vol€ 87,99
Gasvulling€ 26,99
907Cilinder vol€ 96,99
Gasvulling€ 33,99
Omruilen altijd inclusief dop!
Omruilen zonder dop € 5,00

Welkom terug Phoenix!

Verkoop Phoenix tenue bij Sunny Camp

Vanaf vrijdag 12 juni is het Phoenix tenue te koop bij Sportspecialist Sunny Camp. Hiermee komt er een einde aan de samenwerking met Sportpaviljoen. Mede als gevolg van de Coronacrisis was het voor hen steeds lastiger om de Phoenixleden goed te kunnen blijven bedienen. De afgelopen maanden heeft de sponsorcommissie dan ook diverse scenario’s bekeken en met verschillende partijen gesproken. Met de keuze voor Sunny Camp kiezen we er bewust voor om de lokale ondernemers in Zeist te blijven steunen.

Robert ’t Hart van de sponsorcommissie: ‘Na een eerlijk en open onderhandelingstraject zijn Phoenix en Sunny Camp weer nader tot elkaar gekomen en zijn er goede afspraken gemaakt. Iedereen weet bovendien dat Ben en zijn team een goede service bieden’.

Hieronder een brief van Sunny Camp:

Beste leden van hockeyvereniging Phoenix,

Het verheugt ons zeer dat wij in goed overleg met bestuur en sponsorcie van de vereniging een samenwerking met elkaar voor de komende jaren zijn aangegaan.

Dit houdt in dat Sportspecialist Sunny Camp per vrijdag 12 juni het Phoenix tenue in de zaak of via haar webshop verkoopt.

Hiermee stimuleren wij met elkaar het Lokaal Kopen.

Ps. In de Corona periode hebben wij achter de coulissen hard gewerkt en onze kledingdrukkerij vergroot, waarmee jullie nog beter en sneller met drukwerk geholpen kunnen worden.

Wees hartelijk welkom!

Het Sunny Camp team

Slotlaan 177-179

030-6916737

www.sunnycamp.nl

VAN TENTENVERHUURDER TOT SPORTZAAK

Het begon allemaal op 1 mei 1955 toen de vader en oom van Ben Greeven jr. besloten om naast hun reguliere baan tenten te gaan verhuren. De verhuur ging in 1955 van start vanuit het woonhuis van Geert en Tilly Greeven en verplaatste zich – wegens groot succes – in 1959 naar een loods in de achtertuin van het huis van Ben sr. en Tiny Greeven. Naast het verhuren van tenten hielden de broers zich ook steeds meer bezig met de verkoop van kampeerartikelen, wat er in 1965 toe leidde dat zij hun eerste winkel openden aan de Slotlaan in Zeist.

Nadat ook zoon Ben jr. in het bedrijf was gekomen, werd het assortiment uitgebreid met benodigdheden voor uiteenlopende takken van sport. Dat was mogelijk omdat Ben jr. een ware ‘sportomnivoor’ was, die in die tijd meerdere sporten naast elkaar beoefende. De zaken ontwikkelden zich dusdanig voorspoedig dat Sporthuis Sunny Camp in 1970 noodgedwongen moest verhuizen naar een groter winkelpand aan de Slotlaan waar de sport- en kampeerspeciaalzaak tot 1 mei 2005 gevestigd zou blijven.

Kort nadat Ben jr. en zijn partner Ineke van der Voort het bedrijf definitief van Ben’s ouders, oom en tante hadden overgenomen, stak Sunny Camp opnieuw de drukke Zeister winkelstraat over om daar een aanzienlijk groter pand in gebruik te nemen. Hier is het bedrijf op een strategisch goede locatie, in het hart van de gemeente, midden tussen ketenwinkels en speciaalzaken, sinds 2005 gevestigd.

Anno 2020 is Sunny Camp een sportspeciaalzaak in de meest ultieme vorm. De uitbreiding van het functionele assortiment met sportmode, waartoe menig collega-sportondernemer zich eind vorige eeuw heeft laten verleiden, is aan de Zeister sportwinkel vrijwel volledig voorbij gegaan. Ben: “Wat mij betreft is het aloude adagium ‘schoenmaker blijf bij je leest’ nog altijd een waarheid als een koe. We hebben ons door de jaren heen bewust geconcentreerd op de verkoop van functionele sportartikelen, -schoenen,
-kleding en –accessoires en daarnaast natuurlijk op kampeerartikelen. Daar heeft onze kracht altijd in gelegen. Ook hebben we door medische interesse veel artikelen die de gewone sportzaak niet heeft, zoals braces, compressiekousen en medische zolen.