HOCKEYTAS 2020

SCHOUDERTASSEN

Er zijn vier soorten hockeytassen; schoudertassen, rugtassen, sticktassen en keeperstassen.

De schoudertassen beschikken over een stickslurf waarin de hockeystick veilig opgeborgen en vervoerd kan worden. Daarnaast beschikt deze tas over voldoende ruimte om al je hockeyspullen in op te bergen. De schoudertas kan zowel over de schouder als in de hand worden gedragen.

RUGTASSEN

De rugtassen zijn erg populair onder kinderen. Ook deze tas is meestal voorzien van een stickslurf, waarin de stick eenvoudig opgeborgen kan worden.
Daarnaast beschikt de rugtas vaak over een extra opbergvak voor bijvoorbeeld sleutels of een bitje.

STICKTASSEN

Wanneer je vaak meerdere hockeyspullen of sticks meeneemt naar het hockeyveld kun je een sticktas overwegen. De sticktassen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Tevens heeft deze tas voldoende ruimte voor je andere hockeyspullen. Er zijn zelfs sticktassen verkrijgbaar waarvan één van de compartimenten losgemaakt kan worden, zodat deze als kleine rugtas gebruikt kan worden.

KEEPERSTASSEN

Tot slot zijn er nog de keeperstassen die speciaal bedoeld zijn voor de keepers. De keeperstassen zijn extra groot zodat alle hockey- en keepersspullen in één keer meegenomen kunnen worden.

De collectie verandert continu, dus loop gerust een keer binnen om het aanbod te bekijken.