Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Hardloopkleding

ODLOODLO – RUNNING

Een unieke hardloopervaring

Voor de zomer 2018 verlegt Odlo haar grenzen voor haar hardloopcollectie. Het merk voor prestatiegerichte sportkleding streeft ernaar een unieke hardloopervaring aan te bieden voor sporters zodat ze zich 365 dagen per jaar comfortabel voelen en er goed blijven uitzien. Door de CERAMICOOL-technologie toe te passen op deze categorie en haar iconische MUSCLE FORCE te herwerken, zet Odlo een nieuwe mijlpaal op de markt. De collectie is gebaseerd op twee segmenten: Performance en Active waarbij eerstgenoemde de nieuwste innovaties van het merk integreert, in het bijzonder via de ZEROWEIGHT-lijn en de specifiek voor het hardlopen gecreëerde MUSCLE FORCE.

De ZEROWEIGHT line – die LTTL (Lighter Than The Lightest) vervangt – omvat Odlo’s actieve koelinnovatie. De collectie bevat CERAMICOOL-items, onderlaagjes voor mannen en vrouwen maar ook twee-in-één shorts met ingebouwde verkoelende panty’s. De onderlaagjes zijn ontworpen voor enthousiaste hardlopers en beschikken over reflecterende details en oorhaakjes. Om te genieten van je vroege zomerjoggings is het ZEROWEIGHT JACKET je beste partner voor die frisse ochtenden met een stevig briesje. Het jasje is gemaakt van licht, winddicht materiaal, heeft een compact zakje en lasergesneden ventilatie op de rug zodat vocht perfect afgevoerd kan worden.

De SLIQ-reeks is Odlo’s basiscollectie voor hardlopers. De collectie blijft trouw aan Odlo’s DNA. Het bedrijf heeft ervoor gezorgd dat elke stijl over de juiste details beschikt, van onderlaagjes met oorhaakjes tot panty’s met sleutelzakjes. Odlo draagt je veiligheid op de weg hoog in het vaandel en de meeste stuks uit onze collectie bevatten reflecterende elementen om veilig te kunnen lopen in de vroege ochtend of na zonsondergang.

Odlo werkt aan categoriespecifiek sportondergoed en past haar nieuwe MUSCLE FORCE toe op haar hardloopcollectie zodat hardlopers hun spiertrillingen met maar liefst 42% kunnen laten dalen. De looppanty’s zijn uitgerust met “EFFECT by Odlo”, haar geteste antigeurtechnologie. In de Active-categorie introduceert Odlo haar met prijzen beloonde en best verkopende Blackcomb. Dat iconische stuk heeft een Ispo Gold Award ontvangen. Het is het perfecte onderlaagje voor sporters die stijlvolle en functionele kleding hoog in het vaandel dragen. BLACKCOMB is te verkrijgen in shirts met korte mouwen, in tanktopjes en boxershorts. De OMNIUS-reeks bestaat uit een jasje en een vest, uit windafstotend materiaal en met laseruitsnijdingen op de rug voor een optimale ventilatie.