[jaw_section class=”” size=”9″ box_title=”MYSOLE” bar_type=”big” fullwidth=”0″ full_back_color=”#000000″ woo_bar_sort=”” catalog_mode=”off”][jaw_custom_text fullwidth=”0″ full_back_color=”#000000″ class=”” use_bg=”0″ bg_color=”#000000″ height=”50″ padding-top=”0″ bar_type=”big” woo_bar_sort=”” box_size=”9″ catalog_mode=”off” ]

In de winkel vindt u een gevarieerd aanbod inlegzolen van MYSOLE. Naast de standaard inlegzolen als de Sneaker Plus, de Standard Plus en de Solution hebben wij ook geavanceerdere zolen. Enkele voorbeelden zijn hieronder beschreven, zoals de Anatomical, Ergonomica, Multisorb, Stabilizer en Silisoft Heelcushion.  Vraag de medewerkers in de winkel voor meer informatie en advies.

 

MYSOLE Anatomical 

 

De MYSOLE Anatomical is speciaal ontwikkeld voor mensen die veel staan en/of lopen en die behoefte hebben aan extra stabiliteit en/of schokdemping. De achter-, midden- en voorvoet wordt door deze inlegzool optimaal ondersteund. De combinatie van het basismateriaal met de dempingsunit zorgen voor de optimale schokdemping. 

Deze inlegzool is te gebruiken bij:

·   Een overbelaste/doorgezakte voorvoet;

·   Een overbelaste/doorgezakte voetboog;

·   Instabiele enkels;

·   Pijnlijke en vermoeide voeten;

·   Veel zijwaartse bewegingen.

 

 

MYSOLE Ergonomica

 

De MYSOLE Ergonomica zorgt voor een optimale ondersteuning van de achter-, midden- en voorvoet. Daarnaast biedt deze inlegzool de nodige schokdemping en drukontlasting tijdens het lopen, staan en/of sporten.

Deze inlegzool is te gebruiken bij:

·   Een overbelaste/doorgezakte voorvoet;

·   Een doorgezakte voetboog;

·   Instabiele enkels;

·   Veel staan, lopen en/of sporten.

 

 

 

MYSOLE Multisorb

 

De MYSOLE Multisorb is een inlegzool met een zeer groot schokdempend vermogen. De achter- en middenvoet worden ondersteund dankzij de unieke vormgeving. Tevens zorgt deze inlegzool voor optimale schokdemping, drukverdeling en -ontlasting. Deze inlegzool voelt zeer comfortabel aan en is uitermate geschikt voor mensen die veel staan, lopen en/of sporten.

Deze inlegzool is te gebruiken bij:

·   Behoefte aan extra schokdemping en comfort;

·   Gevoelige en branderige voeten;

·   Naar binnen kantelen van de voeten;

·   Zware belasting;

·   Veel staan of lopen.

 

MYSOLE Stabilizer 

 

De MYSOLE Stabilizer ondersteunt de achter- en middenvoet en zorgt voor zijwaartse stabiliteit. Bovendien biedt deze inlegzool de nodige schokdemping.

Deze inlegzool is te gebruiken bij:

·   Een doorgezakte voetboog;

·   Instabiele enkels;

·   Pijnlijke en vermoeide voeten.

 

 

 

 

 

MYSOLE Silisoft Heelcushion

De MYSOLE Silisoft Heelcushion is ontwikkeld om hielpijnen en klachten aan de achillespees en kuitspieren te verhelpen.  Dankzij de blauwe inleg onder de hiel worden deze plekken ontlast.  Daarnaast zorgt de MYSOLE Silisoft Heelcushion voor extra veel schokdemping dankzij de twee soorten siliconenmateriaal. 

Deze inlegzool is te gebruiken bij:

·   Hielpijnen;

·   Achillespees/kuitspier klachten.

Belangrijk! Gebruik de MYSOLE Silisoft Heelcushion altijd aan beide voeten, ook wanneer u slechts aan één kant klachten ervaart. De MYSOLE Silisoft Heelcushion kan zowel op als onder de bestaande inlegzool worden geplaatst. Zorg ervoor dat de blauwe inleg zich aan de binnenkant van de voet bevindt. Tevens is het aan te raden om de geribbelde zijde naar boven te plaatsen, zodat u meer grip zult hebben bij het lopen.

 

 

 

 

[/jaw_custom_text][/jaw_section][jaw_section class=”” size=”3″ box_title=”” bar_type=”big” fullwidth=”” full_back_color=”” woo_bar_sort=”” catalog_mode=”off”][jaw_sidebar class=”” bar_type=”big” build_sidebar=”overige” woo_bar_sort=”” fullwidth=”” full_back_color=”” box_size=”3″ catalog_mode=”off” ] [/jaw_section]