Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Helmen en Brillen

Veiligheid op de piste is erg belangrijk!

De skihelm is de laatste jaren enCopyright SunnyCamporm in opkomst. Zag je tot 5 jaar geleden alleen kinderen en racing-skiërs met de skihelm, de afgelopen jaren zijn ook steeds meer recreatieve skiërs helmen gaan dragen. Door de hoge snelheden en de drukte op de pistes worden de risico's steeds groter en veiligheid steeds belangrijker.
De veel hogere kwaliteit van de skihelmen, het pascomfort, afstelmogelijkheden etc. Bij Sunny Camp zijn de merken Giro, Salomon, Julbo, Sinner, Osbe, Uvex, POC en Casco ruim op voorraad.  Vaak met bijpassende bril.

Ons advies koop tijdig een helm, dan is er nog voldoende keuze in ieders maat.

Copyright SunnyCampBescherming voor uw ogen is dan net zo belangrijk.

Een goedCopyright SunnyCampe zonnebril is een onmisbaar onderdeel van uw wintersport uitrusting. Een skibril dient te voldoen aan een aantal standaardeisen. Het UV-licht (UV-A, UV-B en UV-C) moet voor minstens 99,5% weggefilterd worden, want op grote hoogte en in de sneeuw is de reflectie van het zonlicht veel intenser. Sneeuwblindheid ligt dan op de loer. Daarnaast zorgt een sneeuwbril ervoor dat er geen sneeuw in uw ogen spat en dat uw zicht op de omgeving steeds ruim en helder blijft. Bij Sunny Camp vind u een groot aanbod in zowel zon als sneeuwbrillen.

 

 

 

Ook vindt u bij Sporthuis Sunny Camp andere bescherming, denk aan back protector's, polsbeschermers etc.

 

ski helm merken