Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Thermo-onderkleding

Sporthuis Sunny Camp heeft een groot assortiment thermisch ondergoed van diverse merken. Er word gekozen voor verschillende merken omdat deze werken met verschillende materialen. Thermisch ondergoed word voor veel doeleinden gebruikt, zo verkopen wij ondergoed voor zeer warme omstandigheden als extreem koude.

Odlo en Icebreaker maken veel gebruik van merinowol. Maar wat is hier nu zo speciaal aan? Merinowol komt van merinoschapen uit Nieuw Zeeland. Deze schapen overleven in extreme weersomstandigheden. Van extreme hitte tot ver beneden het vriespunt. Dit kunnen ze dankzij de speciale eigenschappen van hun wollen vacht. Deze eigenschappen vind je ook terug in de kleding die gemaakt is van merinowol en de kleding is dan ook onder alle temperaturen te gebruiken. Een ander groot voordeel van de kleding is dat deze de transpiratiegeur niet aanneemt. Je kunt het dus lang dragen zonder het te hoeven wassen.

Odlo
Een actieve levensstijl vereist een perfect functionerende basis. En laat dit nu net de specialiteit van Odlo zijn! De uitvinder van het functionele sportondergoed ontwikkelt een eerste laag voor elke behoefte en uiteenlopende doeleinden. Het nieuwe REVOLUTION TECHNICAL WOOL WARM ondergoed is de perfecte eerste laag op de huid tijdens koudere dagen. Door de combinatie van hoogwaardige merinowol en moderne hightech technologie ontstaan stijlvolle en functionele producten. De basis is een uitgebalanceerde mix van 55% zeer functionele polyestervezels en 45% van de fijnste merinowol. De zachte binnenzijde geeft warmte, biedt een aangenaam draagcomfort dankzij het opgeruwde materiaal en garandeert een optimale vochtregulatie. De merinowol zorgt voor een natuurlijke geurbestrijding. Wij verkopen van het merk Odlo ook diverse volledig synthetische shirts en leggings.  

Icebreaker
U kunt bij ons ook terecht voor kleding van Icebreaker. Deze kleding is gemaakt van wol van het merinoschaap uit Nieuw Zeeland. Dankzij de eigenschappen van hun wollen vacht kunnen deze schapen overleven in extreme temperatuursomstandigheden. Deze eigenschappen vinden we terug in de kleding die gemaakt is van merinowol en is daardoor te gebruiken bij alle temperaturen. Daarnaast neemt de kleding geen transpiratiegeur aan en kan dus lang gedragen worden zonder te hoeven wassen.

Waarom Icebreaker kleding?
Ken je eenmaal het comfort van deze thermokleding, dan wil je niets anders meer. Geniet tijdens alle seizoenen van de positieve eigenschappen van de heerlijk zachte Merinowol. Draag Icebreaker kleding op je werk, vakantie of tijdens je favoriete sport. Het kan allemaal. In tegenstelling tot synthetische kleding gaat Icebreaker kleding niet ruiken, houdt geen transpiratievocht vast en kriebelt niet. Bovendien is Icebreaker kleding biologisch afbreekbaar. Ontdek dus snel alle voordelen van deze behaaglijke kleding.

Kom bij ons langs en laat u uitgebreid adviseren.

copyright Sunny Camp copyright Sunny Camp copyright Sunny Camp