Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Accessoires

 

Polar OH1 - optische hartslagsensor

De Polar OH1 is een optische hartslagmeter in een armband die veelzijdigheid, comfort en eenvoud combineert. Hij zit comfortabel om je arm en registreert je hartslag met de hoogwaardige optische hartslagtechnologie van Polar. Met de Polar OH1 staat niets jou nog in de weg om jouw doelen te realiseren.


Polar M430 GPS-hardloophorloge

De Polar M430 is een waterdicht GPS-hardloophorloge met hartslagmeting via de pols, geavanceerde trainingsfuncties en 24/7 activiteitsmeting. Dit horloge biedt topkwaliteit voor hardlopers die meer willen.


POLAR M460 GPS FIETSCOMPUTER

De Polar M460 is een GPS fietscomputer met geavanceerde vermogensmeter, Strava Live Segments en Polar Smart Coaching. Je beschikt over talloze essentiële fietsfuncties, zowel bij wielrennen op de weg als bij mountainbiken over ruig terrein.


Polar FT1 Hartslag horloge

Voor de eerste kennismaking met hartslagmeting. Ideaal model als je voor het eerst aan de slag wilt met hartslagmeting.


Polar A370 activity tracker met continue hartslagmeting

De Polar A370 is een sportieve, waterdichte fitness tracker waarmee je 24/7 op koers blijft dankzij de continue hartslagmeting, de geavanceerde slaapregistratie en de unieke workoutfuncties van Polar.

Vind jouw balans: wees actief, neem rust en geniet.

 


Polar M200 rc10347-thumb-largeGPS sporthorloge met optische hartslagmeting

De Polar M200 is een waterdicht GPS sporthorloge met optische hartslagmeting, en 24/7 activiteitsmeting.

Met de gebruiksvriendelijke Polar M200 ben jij tijdens het trainen op de hoogte van de belangrijkste gegevens. De GPS sensor meet nauwkeurig je snelheid en afstand. Na je hardlooprondje kijk je de route die je hebt gelopen nog even rustig na. Dankzij de precieze hartslagmeting weet je of je er nog een tandje bij kunt doen. Kies een doel en volg het gepersonaliseerde trainingsprogramma dat is afgestemd op je huidige conditie. Ook je dagelijkse activiteiten zoals je stappen, calorieverbruik en slaapritme houdt de M200 voor je bij. Daarnaast stelt het sporthorloge je ook op de hoogte van inkomende oproepen en berichten.

De ingebouwde GPS van de M200 volgt je tempo, afstand en hoogte. Na het hardlopen kun je je route bekijken op Polar Flow.

Lees meer op https://www.polar.com/nl/producten/sport/M200

 
 

Polar M600 GPS sports smartwatch Powered by Android Wear™
SPORT-SMARTWATCH

 

 


 

 

[widgetkit id=1118]

Veiligheid

Het wordt ’s avonds alweer snel donker. Zonder reflecterend materiaal bent u zeer slecht zichtbaar voor het overige verkeer. Bij Sunny Camp kunt u terecht voor een ruim assortiment reflecterende banden, hesjes en lampjes zodat u veilig over straat kunt.

 ...............................

Accessoires

Wilt u tijdens het lopen genieten van een muziekje of de mogelijkheid hebben om uw telefoon mee te nemen, dan kunt u bij ons terecht voor speciale armbanden waarin u uw telefoon of ipod mee kunt nemen, zonder dat het vervelend zit. Voor dergelijke armbanden en overige accessoires kunt u terecht op onze hardloop afdeling.

 

Sportvoeding

Bij Sunny Camp zijn verschillende sportvoedingsproducten verkrijgbaar.  Afhankelijk van de soort training of wedstrijd hebben we producten voor verschillende doeleinden.

We verkopen onder andere energy bars, gels en drinks van Squeezy.

 

 

[widgetkit id=1120]