Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Fischer 3D Foot Scan

Fischer 3D Foot Scan

VACUUM 3D FOOT SCAN

Met deze nieuwe 3D-technologie kunnen we uw voet volledig scannen, analyseren en in beeld brengen. Met de verzamelde gegevens wordt er advies gemaakt wat voor u de beste wandelschoen is, deze kan dan virtueel gepast worden en zullen eventuele drukpunten direct zichtbaar worden.

Door de voet op deze wijze in beeld te brengen kunnen we mogelijke problemen tijdens het wandelen voorkomen.

Samen met onze kennis en ervaring kunnen we de best passende schoen voor u selecteren en kunt u daarna genieten van een heerlijke wandeling.

Hoe werkt de Fischer Vacuum 3D Foot Scan 

De Fischer Vacuum 3D voetscan meet de volledige voet op diverse punten. Dit betekent dat er niet alleen rekening wordt gehouden met de lengte, breedte en de hoogte van de voet, maar ook met de drukpunten rondom de voet. 

  • stap 1: De technische sokken worden aangetrokken (afbeelding 1)
  • stap 2: neem plaats op de scanner
  • stap 3: De voet wordt volledig 3D gescand (afbeelding 2)
  • stap 4: Er komt een advies op het beeldscherm met evt zichtbare drukpunten (afbeelding 3)
  • stap 5: We gaan wandelschoenen passen
  • stap 6: Indien nodig kunnen we met zooltjes de schoenen nog optimaliseren.

stap 7: Klaar! Jouw wandelschoenen zijn klaar. Fijne vakantie!!!

3-D Scan proces                            Scan Analyse                                Virtueel passen 

     

Maak een afspraak voor de FISCHER VACUUM 3D FOOT SCAN


Wandelschoenen

Schoenen zijn één van de belangrijkste onderdelen van uw basisuitrusting. Bij Sporthuis Sunny Camp hebben we een zeer ruim assortiment berg- wandelschoenen. Met onze kennis, ervaring en mogelijkheden zijn wij in staat u de juiste schoen met de juiste pasvorm te adviseren. Daarbij kunnen we de schoenen aanpassen met behulp van speciale inlegzolen.

U vindt bij ons schoenen van heel klein tot heel groot, van heel smal tot heel breed.

Kom bij ons langs en laat u uitgebreid adviseren.


Meindl Identity Collection verkrijgbaar bij SunnycampMeindl Identity

Meindl Identity:
Meindl schoenen uit de Meindl Identity range zijn CO2 neutraal vervaardigd. Dat betekent dat er tijdens het gehele productieproces rekening wordt gehouden met het milieu, of indien nodig wordt de uitstoot gecompenseerd. Meindl heeft voor de Meindl Identity range dan ook de volledige goedkeuring van het strenge Duitse Terracare. Terracare heeft haar Terracare Zero project aan de Meindl Identity range verbonden.

Tevens wordt het mooie leer voor de Meindl Identity range betrokken van bio-boerderijen. Meindl is de eerste fabrikant ter wereld die u, bij de door u gekochte Meindl schoenen, een garantie van herkomst geeft. De herkomst van de schoen kunt u volgen, vanaf Meindl, via de leerlooierij tot aan de alpenweide. Daarmee verschaft Meindl u volledige inzage in het productieproces van de door u gekochte Meindl Identity schoen.
Meindl geeft hiermee duidelijk aan net zo betrokken te zijn bij de mooie natuur, waar u door wandelt, als u.

 


De Hanwag bunion-leest: de oplossing  voor de Hallux Valgus

In 2013 introduceerde Hanwag als eerste een wandelschoen voor mensen die last hebben van een Hallux Valgus, oftewel een scheefstand van de grote teen ten gevolge van een vergroeiing in het teengewricht. HANWAG ontwikkelde hiervoor een speciale trekkingleest die precies op de plaats waar de “bobbel” zit meer ruimte biedt. Dit model de Alt Bunion werd hiervoor genomineerd en won gelijk op de Outdoor Award 2013.

Op basis van deze nieuwe trekkingleest komt Hanwag ook met de Tatra Bunion en de Valungo Bunion. Alle drie de modellen hebben een chroomvrije leren voering, dus vrij van allergenen; een weldaad voor mensen met een gevoelige huid en diabetici. De genoemde modellen zijn verkrijgbaar in een specifieke dames- en herenleest en zijn bovendien verzoolbaar.

 

GORE-TEX® SurroundTM

Lowa berg- wandelschoen waterdicht

De nieuwe producttechnologie van GORE-TEX® die uw schoen rondom laat ademen en die bovendien waterdicht is, heet GORE-TEX® SurroundTM. Deze onderscheidende nieuwe techniek voor drogere voeten en meer comfort heeft Sunny Camp van Meind en Hanwag - en dit in een hoog en een laag model voor dames en heren.

 

De GORE-TEX® SURROUND™-producttechnologie is de eerste en enige technologie voor wandelschoenen met volledig ademend vermogen en duurzame waterdichtheid. Normale wandelschoenen zijn volledig gesloten onder de voet. Nu wordt het zweet sneller weggeleid van de voet via de gepatenteerde open constructie van de SURROUND™-technologie.

Vocht en warmte worden via de onderkant van de voet afgevoerd

De voordelen van deze nieuwe collectie liggen voor de hand: GORE-TEX® SurroundTM-schoenen bieden het hoogste klimaatcomfort en welzijn voor de voeten. Daarvoor zorgt de nieuwe GORE-TEX®-producttechnologie. Wat in het bijzonder opvalt is de speciale zoolopbouw. Vochtigheid en warmte kunnen via de onderkant van de voet door het GORE-TEX®-membraan naar de zogenaamde ‘spacer’ worden getransporteerd, waar ze via de zijkant van het bovenwerk en de ontluchtingsuitgang worden afgevoerd. Het resultaat: drTips over het onderhoud van wandelschoenen.oge voeten, zowel binnen als buiten de schoen!

copyright Sunny Camp

GORE-TEX® SURROUND™-schoenen zijn een uitstekende keuze voor gemiddelde en warme temperaturen. Ze bieden het beste comfort voor verschillende weersomstandigheden en betrouwbare bescherming tegen water: bij regen, als u door modder of plassen rent of als u door vochtig gras wandelt.

Meindl | Lowa | Hanwag | Palladium | Merrel | Salomon