Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Slapen

Copyright Sunny Camp

In onze outdoorkelder kunt u terecht voor alles op het gebied van slapen. Wij hebben een ruime collectie slaapzakken, slaapmatten en luchtbedden. Bijbehorende pompjes, lakenzakken en kussens vindt u in ons assortiment. Ook voor kinderslaapzakken kunt u bij ons terecht. Vele grote merken zijn aanwezig!

 

In onze winkel vind u een uitgebreid aanbod slaapzakken en matten van diverse merken.

 

NOMAD1-2

 

“NOMAD is een Nederlands merk met een wereldwijde aantrekkingskracht.” Heel veel mensen kennen NOMAD, maar heel weinig mensen weten dat NOMAD zijn roots heeft in Nederland, in het kleine stadje Zevenaar.

In 1965 ontwikkelde een Zweeds bedrijf een nieuwe productielijn voor synthetische dekbedden en slaapzakken in Nederland. De woorden polyester en daun (dons) worden gecombineerd en het bedrijf genaamd Polydaun is geboren. Onze producten zijn vanaf toen altijd kleurrijk, heel anders dan de vaak saaie kleuren zoals groen, blauw en bruin die door de concurrenten van toen vaak gebruikt werden. Al snel hadden we de grootste productielijn voor slaapzakken in Europa. Scherp zakelijk inzicht en een originele aanpak gaf ons een voorsprong op de concurrentie, waardoor we al sinds de beginjaren een toonaangevende positie in de outdoor branche hebben.

Een paar jaar na het ontstaan van Polydaun starten we met het merk NOMAD. Innovaties en vrij denken leidt uiteindelijk tot de ontwikkeling van de wereldberoemde 3D-Polarsoft vulling. Hiermee konden compacte, lichtgewicht en betaalbare slaapzakken gemaakt worden.

En zo is NOMAD geboren!

Sporthuis Sunny Camp heeft een groot assortiment Nomad verkrijgbaar in de winkel.