Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Knap'man

De gerichte, gepatenteerde compressiezones in de compressiekleding van Knap'man, zorgen voor een figuur- en houdingcorrigerende werking en bieden extra spierstabiliteit. De compressiekleding van Knap'man zorgt voor minder blessures en fysieke klachten, draagt bij aan meer kracht en uithoudingsvermogen en zorgt voor een sneller herstel. Hieronder staan de verschillende voordelen van Knap'man Compressiekleding nader toegelicht. 

  1. Minder blessures 
    Knap'man Compressiekleding bevat gerichte compressiezones met een unieke, hoge compressiewaarde. Door deze hoge compressiewaarde wordt het doel van spierondersteuning en spierstabilisatie vergroot, zonder beperkingen in de bewegingsvrijheid. Wanneer spieren kunnen worden gestabiliseerd, nemen de trillingen af waardoor de kans op mogelijke schade minder wordt.  Onder andere voor de preventie van lies- en hamstringblessures is dat belangrijk.
  2. Sneller herstel en minder spierpijn
    De gerichte compressiezones in de compressiekleding stimuleren de bloedcirculatie. Een verbeterde bloedsomloop zorgt voor meer zuurstof in de spieren, waardoor het uithoudingsvermogen van de spieren verbetert.  Spieren zullen bovendien sneller hersteld zijn van inspanningen, omdat afvalstoffen beter en sneller worden afgevoerd. Hierdoor zal u minder last hebben van spierpijn. 
  3. Meer uithoudingsvermogen
    Knap'man Compressiekleding zorgt voor een verbeterde bloedcirculatie en extra stabiliteit in de spieren. Dit zorgt voor minder spiervermoeidheid en minder energieverlies. Minder last van vermoeidheid in de spieren zorgt voor meer kracht en een betere spiercoördinatie.

In de winkel vindt u voor zowel heren als dames compressieshirts en -shorts in diverse kleuren. Houd er rekening mee dat er verschillende punten opgemeten moeten worden om de juiste maat te kunnen adviseren. Onze medewerkers kunnen u hierbij helpen.