ASICS RUNNING WEEK (18-25 maart 2023)

Vanaf 18 maart is het zover: de ASICS RUNNING WEEK! Van 18 t/m 25 maart kun je de nieuwe ASICS GEL-NIMBUS 25 gratis komen testen in onze winkel.

ASICS GEL-NIMBUS 25

De zachte demping van de ASICS GEL-NIMBUS™ 25 geeft je het gevoel dat je op wolken landt. Deze neutrale sneaker heeft een make-over gehad met nieuwe materialen waarmee je nog zachter en soepeler kunt hardlopen. Het zachte speciaal ontworpen bovenwerk van knit omwikkelt je voet comfortabel en zorgt voor geavanceerde ventilatie. De vernieuwde tong van knit materiaal maakt de schoen flexibeler en komt tot de enkel voor een luxere fit en feel. De tussenzool heeft de meeste demping van alle schoenen uit deze serie tot nu toe. We hebben meer FF BLAST™ PLUS demping en onze nieuwe PureGEL™ technologie toegevoegd om de demping van deze sneaker nog lichter en zachter te maken.

Hoe gaat het in zijn werk?

Kom tijdens de RUNNING WEEKS langs in de kleren waar jij comfortabel in loopt en we zoeken de gewenste maat van de testschoenen. Snel de schoenen aantrekken en je bent klaar om een rondje te gaan hardlopen door het dorp.

Je kunt deze geweldige schoenen van 18 t/m 25 maart komen testen bij ons in de winkel.

GOODIEBAG
Schaf je tijdens de SUNNY CAMP RUNNING WEEKS een paar hardloopschoenen aan? Dan krijg je een Born – sportvoeding en -verzorging – goodiebag t.w.v. € 22,- cadeau*. OP=OP!
*Geldig van 11 t/m 25 maart 2023 – Niet geldig op reeds afgeprijsde artikelen

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *