BAUERFEIND VAATMEETDAG – 25 maart 2023

Heeft u last van vermoeide of rusteloze benen? Snelle verzuring tijdens het wandelen? Of heeft u te kampen met asfalteczeem of hitte-uitslag? Laat dan GRATIS bij Bauerfeind uw vaten testen en ontvang vrijblijvend advies over compressie tijdens het sporten of wandelen.

Op zaterdag 25 maart 2023 is Bauerfeind aanwezig voor een professionele meting en advies rondom compressie. Met behulp van het speciale Bodytronic®-infraroodsysteem meten zij de gezondheid en kwaliteit van de vaten in uw benen. Een snelle, pijnvrije en eenvoudige test meet het pompvermogen en de vultijd van de aders. Op basis van deze meting adviseert Bauerfeind u hoe u uw sportieve prestaties kunt verbeteren en of compressie hiervoor een meerwaarde kan zijn.

Meld je nu aan via https://meetdag.nl/25-maart-2023/ . VOL=VOL

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *