Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Yonex Ezone 98, 100 & Feel nu verkrijgbaar bij Sunnycamp

ER ZIJN TESTRACKETS AANWEZIG!!! – vraag er naar!

De Ezone DR rackets bieden de spelers extra veel power en veerkracht. Daarnaast zorgt de grotere sweet spot voor nog meer dynamisch vermogen en balsnelheid.

Dit middelzware racket van 300 gram vraagt meer techniek van de speler, maar geeft hier een hoop controle en balsnelheid voor terug. Het balanspunt van 320 mm geeft meer balcontrole en zorgt voor een betere wendbaarheid waardoor het racket ook prima aan het net te gebruiken is. Het racket beschikt over een middelgroot racketblad van 645 cm2 die in combinatie met de gemiddelde sweetspot zorgt voor een uitstekende mix van power en controle.

De Isometric technologie zorgt voor een grotere sweetspot waardoor het aantal missers zal afnemen en de controle zal toenemen. De Nanometric Dynamic Repulsion technologie zorgt door gebruik van ultralicht en zeer sterk carbon voor veel dynamisch vermogen en extra veerkracht. De O.P.S. is de ovaalvormige schacht van het racket die zorgt voor meer flexibiliteit en een langer contactmoment wat zorgt voor meer controle en spinpotentie. De Super Cushion Grip zorgt bovendien voor minimale trillingen waardoor het comfort toeneemt en de kant op blessures minimaal wordt.

 

Reacties zijn gesloten.