Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Skischoenen

Uw skischoenen op maat gemaakt?

Dat kan weer bij Sunny Camp vanaf 15 oktober 2018!Copyright SunnyCamp

Zowel voor de minder ervaren skiër als voor de ervaren, sportieve skiër vindt u schoenen in onze collectie. In het aanbod aan skischoenen de juiste schoenen vinden is een hele klus.

Wij helpen u daar graag bij!

Met onze ervaring en kennis zoeken we een model dat bij u past qua pasvorm en comfort.


Skischoenen op maat

We hebben ook mogelijkheden om de binnenschoenen te verwarmen zodat de schoenen comfortabeler passen. Van enkele modellen is tevens de buitenschoen te verwarmen om iets meer breedte te creëren. Ook een op maat gemaakte inlegzool kan soelaas bieden bij koude voeten en pijnklachten. Als dit allemaal nog niet voldoende comfort geeft kunnen we nog nieuwe binnenschoenen op maat maken door warmte of door het injecteren met foam. Onder aan deze pagina vind u een aantal filmpjes van schoenen en zooltjes op maat. 

U kunt ten alle tijden bij ons terecht voor advies maar als u echt problemen hebt vinden wij het prettig als u ons vooraf even belt om een afspraak te maken.

    

Fischer Vacuum Fit

 

 

 

 

 

 

 

 

Met de nieuwe technologie van Fischer Vacuum Fit passen wij de schoen volledig aan naar uw voet! Pijn aan uw voeten tijdens het skiën behoren hier in de meeste gevallen tot het verleden!

  100-salomon-logo   60-atomic-logo     head sunnycamp   150-Fischer 

Fischer 3D Scan

Skischoenen op Maat

Inlegzooltjes op maat