Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Wintersport

 

Sunny Camp is als skiwinkel: Erkend Wintersportspecialist en aangesloten bij Snowcenter.

                    

Ski’s

Bij ons kunt u terecht voor een mooie collectie ski’s. Voor zowel de beginnende als de gevorderde skiër hebben wij de juiste ski’s. Off-piste, funpark of gewoon op de piste wij hebben voor ieder wat wils. Kom langs voor onze nieuwe collectie!

Skischoenen

Wij hebben een ruim assortiment skischoenen. Veel schoenen kunnen wij aan uw voet aanpassen door het optimaliseren van de binnenschoen. Bij een aantal skischoenen uit onze collectie is het ook mogelijk om de buitenschaal van de schoen te vormen naar uw voet. Daarnaast kan het comfort in de schoenen nog verbeterd worden met op maat gemaakte zooltjes. Zie hier verder onze skischoenpagina.

Onderhoud

Het is belangrijk om zorgvuldig om te gaan met je materiaal. Door je ski’s of board jaarlijks een onderhoudsbeurt te geven verleng je de levensduur en vergroot je je plezier op de piste! Zorg ook thuis goed voor je ski’s. Wij adviseren het onderhoud van de ski’s in Nederland te laten doen,dit voorkomt lange wachttijden in de wintersport gebieden. Wij beschikken over een eigen skiwerkplaats met moderne machines die uw materiaal in topconditie houden!

 

Advies

U kunt bij ons altijd binnenlopen voor een vrijblijvend advies. Denkt u erover om nieuw materiaal aan te schaffen laat u dan goed adviseren zodat u materiaal koopt dat bij u past! Ook voor vragen over bijvoorbeeld uw eigen materiaal bent u van harte welkom. Wij helpen u graag!

Veiligheid

Wij vinden het belangrijk dat u veilig de berg af kunt, daarom adviseren wij u tijdens het skiën een helm te dragen. Bij Sunny Camp vindt u een uitgebreid assortiment helmen geschikt voor skiën en snowboarden. Skiet u vaak buiten de piste of bezoekt u regelmatig het funpark, dan heeft u meer bescherming nodig dan alleen een helm. Voor degene hebben wij backprotectors, impactbroeken en zelfs volledige lawine uitrusting met geïntegreerde airbag. Kom langs voor een goed advies en zorg dat u goed voorbereid en veilig de berg af gaat! De skihelm is de laatste jaren enorm in opkomst. Het is niet meer weg te denken uit het huidige beeld op de piste. Tot een aantal jaar geleden zagen we alleen kinderen en race skiërs met een helm, tegenwoordig is bijna iedereen overgestapt op het skiën met helm. De redenen hiervoor zijn:

  • De veiligheid; er gebeuren mede door de hogere snelheden met de carve-ski´s en het andere pistegebruik door de snowboarder (te) vaak ongelukken met vervelende afloop.
  • De kwaliteit, het comfort en de uitstraling van de helmen zijn de afgelopen jaren sterk verbeterd. Zo zijn er helmen in alle prijsklassen en in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook qua pasvorm zijn er veel mogelijkheden om helmen op u eigen hoofd af te stellen.

Tweedehands

Bij Sunny Camp bieden we de mogelijkheid om tweedehands ski’s te kopen. Deze ski’s komen uit de verhuur en zijn dus altijd door onszelf onderhouden. Een goede mogelijkheid om op een voordelige manier aan je materiaal te komen!

Schaatsen

Wij hebben een uitgebreide collectie schaatsen.