Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Sidas

In de winkel vindt u een gevarieerd aanbod inlegzolen van Sidas. In grote lijnen zijn de inlegzolen onder te verdelen in:

  • Sidas Cushioning Gel;
  • Sidas 3D
  • Sidas 3Feet;
  • Sidas FLASHFIT.

Vraag de medewerkers in de winkel voor meer informatie en advies.

 

Sidas Cushioning Gel 

Bij de Sidas Cushioning Gel zorgt het dynamische dempingsconcept met gel voor een optimale absorptie van schokken. Deze door Sidas ontwikkelde constructie bestaat uit een netwerk van gel microbubbles. Deze gel is geplaatst in de zone met de meeste impact en wordt door deze impact geleidelijk vervormd. Dit zorgt voor een dynamische demping. De Cushioning Gel inlegzolen werken tevens antibacterieel en zijn wasbaar.

 

 

 

 

 

 

 

 

  Sidas Cushioning Gel

 

Sidas 3D Comfort

De anatomisch gevormde 3D Comfort inlegzolen van Sidas zorgen voor optimaal comfort en een actieve ondersteuning van de voet. Micro perforaties geven de zool ademend vermogen, terwijl de 3D shell de voet op de juiste plek houdt. Voor kinderen is er ook de Comfort 3D Junior.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sidas Outdoor 3D       Sidas Comfort 3D Junior

 
Sidas 3Feet multi-activities & outdoor

Onderzoek van Sidas heeft uitgewezen dat er drie verschillende voettypen zijn: voeten met een hoge voetboog (high arch), voeten met een medium voetboog (mid arch) en voeten met een lage voetboog.

Binnen de 3Feet lijn wordt er onderscheid gemaakt tussen deze drie voetbogen.  Voeten met een hoge voetboog hebben behoefte aan comfort, ondersteuning van de voetboog en een optimale verdeling van de druk. Voeten met een medium voetboog hebben naast comfort behoefte aan versteviging aan de achterkant van de voet en stabiliteit. Tot slot hebben voeten met een lage voetboog behoefte aan stabiliteit en ondersteuning van de voetboog. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                             Sidas 3Feet High                                               Sidas 3Feet Mid                                                     Sidas 3Feet Low                                                           

 

 

 

Sidas Flashfit 

Naast de standaard inlegzolen beschikken wij ook over Sidas Flashfit zolen, zoals de Multi+ en de Winter+. De Flashfit technologie maakt een aanpassing van 75% van uw inlegzolen in slechts een paar 

minuten mogelijk. Warmtelampen verwarmen een voorgevormde inlegzool. Nadat de zolen verwarmd zijn, gaat u gedurende 5 minuten op de inlegzool staan, zodat deze zich naar de voet gaat vormen. Slechts een deel van de binnenzool kan volledig worden aangepast aan uw voet, het andere voorgevormde deel blijft ongewijzigd bij verwarming.  Naast de 75% custom fit zorgt de Sidas Flashfit voor een optimale stabiliteit, flexibiliteit en een uitstekende schokabsorptie.

De Sidas Winter+ is speciaal voor skiërs en snowboarders. De Sidas Winter+ ondersteunt, geeft stabiliteit en voorkomt verhitte of vermoeide voeten. 


 

 

 

 

 

 

               

             

 

       Sidas Multi+                                                    Sidas Winter+

 

Aanmeting Flashfit inlegzolen