Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Running

Rrunning sportspecialist sunnycamp zeist asicsunning Zeist

Hardlopen is goed voor de conditie, werkt ontspannend en is goed voor lichaam en geest. Bij Sporthuis Sunny Camp kunt u terecht voor een breed assortiment hardloopschoenen. Wij hebben voor zowel beginnende als gevorderde lopers de juiste schoen. 

Doormiddel van een statische voetanalyse bepalen wij de pasvorm van de schoen en doormiddel van een dynamische voetanalyse de afwikkeling en de benodigde steun en stabiliteit die de schoen moet bieden. Wij werken met het Dartfish analyse systeem. Met dit systeem wordt er doormiddel van een loopband en een camera verschillende opnamen gemaakt. Met het geavanceerde Dartfish computerprogramma vergelijken we verschillende modellen met elkaar en adviseren wij u de juiste schoen.  U zelf kunt bij deze loopanalyse zelf meekijken.

Naast deze technische ondersteuning hebben we goed gekwalificeerd personeel met jarenlange ervaring. Ook hebben we een hardlooptrainster en sportpodoloog in huis. Het is zelfs mogelijk om aangepaste inlegzolen voor u te maken. Kom langs, wij helpen u graag!

Schoenen

Belangrijke punten waar we op letten bij de aanschaf van hardloopschoenen:

  • Pasvorm
  • Steun
  • Stabiliteit
  • Demping
  • Gewicht

Merken: Asics, Brooks, Nike, Saucony, Falke en X- Socks.

Naast schoenen en kleding hebben we ook een ruime sortering in Polar hartslagmeters, running accessoires en sportvoeding.

     copyright Sunny Camp copyright Sunny Camp       copyright Sunny Camp

falke-logo-svg Logo_Saucony-200px logo-brooks-200px X-socks-logo-200px Nike-logo-+-wordmark-100px asics-logo-100px