Heeft u vragen? Bel ons op tel. 030-6916737

Gebitsbeschermer

Bij Sporthuis Sunny Camp verkopen wij diverse soorten bitjes. Wij hebben van Stag en Dita een versie van rond de 6 euro. Ook hebben we verschillende comfortabelere modellen, ook beschikbaar voor beugeldragend.

Het dragen van een gebitsbeschermer bij de beoefening van risicovolle sporten werkt preventief om letsel aan (elementen van) het gebit en het zachte mondweefsel te voorkomen. En zo voorkomt u tevens de emotionele belasting en vaak hoge kosten dat letsel met zich meebrengt. Gebitsbeschermers zijn vanaf 1 augustus 2015 verplicht bij hockey. Dit geldt voor alle categorieën spelers (junioren/senioren) tijdens door de bond georganiseerde wedstrijden. (www.knhb.nl)SD_Gel Max Convertible Tether

De Shock Doctor Gel Max gebitsbescherming is het paradepaardje van Shock Doctor en bekend om zijn optimale bescherming en draagcomfort. Het bitje biedt door zijn Gel Max laag een uitstekend draagcomfort en tegelijkertijd een optimale bescherming door het exoskelet frame. Deze harde rubber buitenkant biedt bescherming tegen stevige impact. De Gel Fit Liner binnenkant zorgt voor een aangename pasvorm en door de meerdere lagen met een intern absorptieframe presteert het bitje beter dan conventionele gebitsbeschermers.

Een Shock Doctor Gel Max kost Euro 24,95.

Specificaties

  • Geschikt voor alle contactsporten
  • Geschikt voor kinderen
  • Latex vrij
  • Ontworpen voor maximale bescherming en draagcomfort
  • De harde buitenkant zorgt voor de bescherming en de Gel Fit Liner binnenlaag zorgt voor een aangename en eenvoudige pasvorm voor maximaal comfort.